"albirea dintilor", dinti albi, albirea dintilor in cabinet, albirea dintilor acasa, intrebari albire dinti, tratament albire dinti
_______________________________________
Albirea dintilor utilizand tehnologie Beyond™ este un procedeu sigur si rapid. Majoritatea pacientilor (95%) se simt foarte bine in urma albirii dintilor in cabinet sau albirii dintilor acasa. Albirea dintilor cu accelerator (albirea dintilor cu laser) este un tratament de albire confortabil si foarte eficient. Solutia pentru albirea dintilor se afla in produsele Beyond Dental. Beyond  - albirea dintilor cu aparatura stomatologica Premium.
STATS | Recent seach tags include : albirea dintilor, albirea dintilor in cabinet, cabinete stomatologice care ofera albirea dintilor, dinti albi, cosmetica dentara, albirea dintilor acasa, metode de albire a dintilor, kit albire dinti
Doriti sa aflati totul despre albirea dintilor? Ati auzit numerosi termeni stomatologici legati de acest procedeu dar nu le cunoasteti intelesul? Tratamentele de albire a dintilor vi se par dificile de inteles? Parcurgeti dictionarul nostru pentru a intelege ce inseamna fiecare termen! Albirea dintilor cu Acceleratoarele de albire Beyond™ este un tratament foarte rapid si usor de inteles, iar pacientii sunt incurajati sa cunoasca procedura care o vor urma si materialele utilizate.
Angajatii Diviziei de Echipamente Beyond™ incearca mereu sa vina in ajutorul pacientilor - intrebarile si solicitarile dvs. sunt binevenite; va vom indruma intotdeauina catre cea mai buna solutie pentru dvs., iar pe site-ul www.dintifrumosi.ro gasiti lista partenerilor nostri de incredere care ofera tratamente Beyond™ pentru albirea dintilor.
Nu uitati, un pacient informat este un pacient multumit!

"Albirea dintilor cu accelerator" = un tratament efectuat in cabinetul stomatologic prin care se combina efectul unui gel special cu lumina halogena filtrara emisa de un aparat medical numit "accelerator de albire".
"Accelerator de albire" = un aparat stomatologic care emite o lumina albastra rece, transmisa prin fibra optica si filtrata de o lentila speciala pentru a activa gelul bazat pe peroxid de hidrogen de pe dantura pacientului. Acceleratoarele de albire Beyond™ dispun de peste 12000 de fibre optice si de un sistem special de filtrare si ventilatie pentru a asigura unda perfecta pentru activarea gelului.
"Unda perfecta pentru albirea dintilor" - se situeaza intre valorile de 480 si 520 de nanometri. Acceleratoarele de albire Beyond™ opereaza exclusiv in aceasta unda imposibil de obtinut de lampile bazate pe LED-uri sau arc de plasma. Multe dintre aceste din urma produse au in specificatii valori intre 400 si 520 de nanometri, insa acest artificiu comercial indica doar atingerea ocazionala a valorilor optime pentru albirea dintilor.
"Gel de albire cu peroxid de hidrogen" = gelurile utilizate pentru albirea dintilor pot contine diferite substante, insa cel mai eficient este gelul Beyond™ cu 35% concentratie de peroxid si o formula proprietara care protejeaza pacientul de sensibilitate dentara. Pe piata exista numerosi producatori de geluri insa testele noastre clinice plaseaza substantele Beyond™ in topul produselor care nu dau sensibilitati.
Gel de protectie gingivala = este un gel fotopolimerizabil cu care medicul stomatolog acopera gingiile pentru a nu intra in contact cu substantele de albire si cu lumina albastra a acceleratorului. Gelurile proprietare Beyond™ se fotopolimerizeaza foarte rapid si raman in loc pe toata durata tratamentului de albire a dintilor.
"Albirea dintilor cu gutiere" = se confectioneaza mulaje adaptate danturii pacientului, care sunt ulterior umplute cu gel de albire. Este metoda veche si nu reuseste decat arareori sa dea rezultate optime. In general obliga pacientul la purtarea timp de mai multe ore a acestor gutiere, sub stricta supraveghere a medicului. Sensibilitatea dentara este mai pronuntata decat in cazul oricaror acceleratoare de albire, rezultatele medii sau foarte slabe si durata albirii redusa la cateva luni. Spre deosebire, Acceleratoarele Beyond™ efectueaza albirea completa a dintilor in numai 30 de minute, se obtin pana la 12 nuante (fata de maxim 4-5 la gutiere) si efectele dureaza in medie 2 ani de zile. Un alt avantaj major al Acceleratoarelor Beyond™ fata de albirea clasica cu gutiere este posibilitatea de a utiliza un gel de concentratie mare (35% peroxid de hidrogen) fara ca acesta sa fie daunator pentru dantura pacientului.
"Paste de dinti speciale/medicinale" = produse asemanatoare ca aspect pastelor de dinti comerciale dar cu efecte mult mai puternice. Contrar reclamelor, nicio pasta de dinti nu albeste dintii, insa unele dintre ele ajuta la indepartarea petelor temporare. Astfel actioneaza si pasta speciala Beyond™ Pearlwhite care contine un agent activ bazat pe peroxid de calciu - utilizata regular dupa cafea si dupa mese previne petele usoare care in timp se impregneaza in dantura.
"Ata dentara" = este o ata speciala care ajuta la indepartarea impuritatilor si elementelor straine dintre dintii dvs. Desi periajul (flossing - lb. engleza) nu este un procedeu deloc dificil, multa lume se teme de el. Va recomandam atele noastre dentare Beyond™ Xspand cu xylitol, create special pentru o igiena orala perfecta. Ajuta de asemenea la indepartarea tartrului, sursa de sangerari si gust neplacut.


Speram ca micul dictionar Beyond™ v-a fost de folos si intentionam sa adaugam periodic noi termeni, in functie de solicitarile dvs.

Pentru a intra in posesia produselor Beyond™ va invitam sa ne vizitati la www.shop-one.ro, webshop-ul Diviziei de Echipamente Beyond™.