"albirea dintilor", dinti albi, albirea dintilor in cabinet, albirea dintilor acasa, intrebari albire dinti, tratament albire dinti
ANUNT IMPORTANT pentru medicii stomatologi
Eurocom Invest a infiintat recent un nou departament de marketing care se ocupa de studierea cabinetelor si clinicilor stomatologice din Romania. Astfel, exista o posibilitate ridicata ca agentii nostri sa studieze site-ul cabinetului dvs, pozele si informatiile aparute in presa sau pe internet sau chiar sa va viziteze sub anonimat, iar ulterior sa va propuna o oferta de produse.
De asemenea, va invitam sa consultati lista Cabinetelor si Clinicilor din Romania care utilizeaza tehnologia premium pentru albirea dintilor de la Beyond - daca in orasul dvs. exista maxim un cabinet partener Beyond (sau deloc), contactati-ne pentru a primi o
oferta speciala de bun venit in marea familie Beyond. Cele peste 15000 de Acceleratoare din intreaga lume dovedesc calitatea exceptionala a marcii noastre.

DE CE BEYOND™?

Atunci cand un profesionist dentar ia in calcul achizitia unui nou echipament pentru cabinetul sau stomatologic, el trebuie sa puna in balanta costurile si performanta, fara a face rabat la calitate. Contrar anilor de inceput ai stomatologiei private din Romania, profesionistii dentari au inteles ca investitia in tehnologie moderna aduce intotdeauna rezultate pozitive in munca lor. Aparatura stomatologica performanta aduce rezultate optime ale tratamentelor dentare, creste nivelul de confort in munca si satisfactia clientului.
Spre deosebire de acum 10 ani cand lumea asocia mersul la dentist cu durerea si trona un sentiment de teama fata de aceasta latura deosebit de importanta a medicinei, astazi tehnologiile performante permit tratamente rapide, fara durere si cu rezultate senzationale.

Beyond™ Dental & Health USA este unul dintre pionierii din domeniul echipamentelor stomatologice moderne. De-a lungul anilor, aceasta companie a avut nenumarate cercetari in subdomeniul esteticii dentare, producand si vanzand cu succes peste 15.000 de Acceleratoare de albire in lume. Profesionistii dentari din America, Europa si Asia au inteles ca a face performanta in medicina dentara inseamna a investi in egala masura in oameni dar si in echipamente. Pentru acesti profesionisti dentari, Beyond™ produce de ani de zile Acceleratorul sau de albire, unul dintre cele mai eficiente si mai sigure astfel de aparate existente.
Succesul incontestabil al
Beyond™ se bazeaza pe mai multi factori decisivi, precum performanta deosebita cu rezultate exceptionale, timpul foarte redus al tratamentelor, perioada extinsa de garantie de 3 ani de zile si preturile potrivite.

O companie puternica cu un management eficient va intelege intotdeauna cererea pietei. Pentru a veni intampinarea profesionistilor dentari care isi doresc un aparat pentru albirea dintilor puternic, dar nu pot sa investeasca foarte mult, Beyond™ a creat noul
Accelerator de albire Command. Bazat pe sistemele eficiente care au consacrat Acceleratorul Beyond™ clasic, Command aduce conceptul de fidelizare al cabinetelor si de maxima siguranta pentru managerii acestora. Nici tehnologiile de lumina si filtrare nu au fost neglijate: sunt identice cu cele de pe aparatul de albire clasic, asadar foarte performante. Si toate acestea la un pret exceptional, gandit sa incurajeze si profesionistii dentari cu posibilitati limitate. Sigur ca noul Accelerator Command se adreseaza tuturor medicilor stomatologi, astfel ca nu face niciun rabat la calitate desi costa mult mai putin.

DE CE EUROCOM INVEST?

Activand de peste 5 ani in domeniul comertului cu echipamente stomatologice, compania noastra cerceteaza in permanenta piata internationala pentru a selecta cele mai bune produse, la costuri rezonabile. Vizitarea expozitiilor dentare de renume din Europa, stabilirea contactelor direct cu producatorii si negocierea unor preturi preferentiale pentru tara noastra ne permit sa ramanem competitivi. Astfel, in urma contractului de exclusivitate pentru distributia in Romania a echipamentelor pentru albirea dintilor
Beyond™ Dental & Health, avem posibilitatea de a oferi preturi exceptionale atat pentru distribuitori cat si pentru utilizatorii finali.
Experienta noastra vasta in domeniul produselor pentru albirea dintilor ne permite sa oferim pregatire si informatii de calitate tuturor clientilor si potentialilor nostri clienti. Aici, la Eurocom Invest ne ocupam intens si de studierea produselor competitiei, atat directa cat si pentru cea indirecta intrata prin asa-zisa "piata gri" - totul pentru a pune corespunzator in balanta avantajele produselor noastre premium fata de solutiile altor producatori/importatori.
Pentru ca intelegem piata din Romania si pentru ca suntem orientati catre client practicam adaosuri comerciale reduse si pastram termenii de garantie extinsa indicati de producator. Suntem bucurosi sa descoperim noi produse concurente - colaborarea noastra directa cu producatorul ne permite sugerarea imbunatatirilor acolo unde este cazul.


Asadar,
BEYOND™, prin EUROCOM INVEST pentru: Siguranta absoluta a tratamentelor de albire | Timpi deosebit de redusi pentru un tratament complet | Rezultate exceptionale ale albirii dintilor| Garantie extinsa de 3 ani de zile pentru Acceleratoare | Preturi convingatoare | Solutii complete pentru albirea dintilor si mentinerea albirii.

Tehnologiile Beyond™ sunt create de profesionisti pentru profesionisti. Alaturati-va astazi puternicei comunitati medicale care a ales sa faca performanta cu Beyond™!
_______________________________________
Albirea dintilor utilizand tehnologie Beyond™ este un procedeu sigur si rapid. Majoritatea pacientilor (95%) se simt foarte bine in urma albirii dintilor in cabinet sau albirii dintilor acasa. Albirea dintilor cu accelerator (albirea dintilor cu laser) este un tratament de albire confortabil si foarte eficient. Solutia pentru albirea dintilor se afla in produsele Beyond Dental. Beyond  - albirea dintilor cu aparatura stomatologica Premium.
STATS | Recent seach tags include : albirea dintilor, albirea dintilor in cabinet, cabinete stomatologice care ofera albirea dintilor, dinti albi, cosmetica dentara, albirea dintilor acasa, metode de albire a dintilor, kit albire dinti