"albirea dintilor", dinti albi, albirea dintilor in cabinet, albirea dintilor acasa, intrebari albire dinti, tratament albire dinti
Albirea dintilor este un tratament stomatologic care necesita profesionalism si minutiozitate in pregatirea pacientului. Clientii BEYOND™ sunt exclusiv Clinici stomatologice de calitate, conduse de oameni priceputi si performanti. Le recomandam cu caldura doritorilor de servicii stomatologice si estetica dentara sa apeleze cu incredere la partenerii nostri pentru un plus de calitate si de siguranta.
Va asiguram ca membrii staff-ului medical al acestor Clinici sunt bine instruiti in efectuarea Tratamentul de albire
BEYOND™, dvs. ca si pacient fiind pe mana unor adevarati profesionisti dentari.
Invitam de asemenea profesionistii dentari sa ia legatura cu clientii nostri pentru a se convinge de performantele Sistemului de albire Beyond™.
In lista de mai jos gasiti datele de contact pentru fiecare din Clinicile care folosesc Sistemul de albire
BEYOND™.

Medicii care dispun deja de un
Accelerator de albire BEYOND™ clasic, Beyond™ Command sau Beyond™ Polus dar nu sunt inregistrati si doresc sa se alature comunitatii (urmand sa apara si in paginile site-ului nostru) sunt rugati sa ne contacteze telefonic sau sa ne scrie pe adresa beyond@dintifrumosi.ro sau office@beyondromania.ro. Nu uitati sa precizati serial number-ul aparatului dvs.
_______________________________________
Albirea dintilor utilizand tehnologie Beyond™ este un procedeu sigur si rapid. Majoritatea pacientilor (95%) se simt foarte bine in urma albirii dintilor in cabinet sau albirii dintilor acasa. Albirea dintilor cu accelerator (albirea dintilor cu laser) este un tratament de albire confortabil si foarte eficient. Solutia pentru albirea dintilor se afla in produsele Beyond Dental. Beyond  - albirea dintilor cu aparatura stomatologica Premium.
STATS | Recent seach tags include : albirea dintilor, albirea dintilor in cabinet, cabinete stomatologice care ofera albirea dintilor, dinti albi, cosmetica dentara, albirea dintilor acasa, metode de albire a dintilor, kit albire dinti
Mai jos gasiti lista completa a cabinetelor si clinicilor stomatologice din Romania care detin un Accelerator pentru albirea dintilor marca BEYOND™, structurate pe orase:
Albirea dintilor cu Beyond