"ceramica pe zirconiu", "implant zirconiu", "tehnica dentara", zirconiul in tehnica dentara, "punti zirconiu", "coroane zirconiu", coronita zirconiu, frezare cad cam, modelare zirconiu, laborator tehnica dentara
CENTRUL DE PRELUCRARE CAD-CAM PENTRU ZIRCONIU CLUJ-NAPOCA
Pentru lucrari din zirconiu de o calitate deosebita, va asteptam sa ne contactati la numerele de telefon 0264-452343 sau 0722228192.
Adresa noastra este: Cluj Napoca, Str. Campului nr.38, Ap.21.

Pentru informatii si nelamuriri ne puteti scrie si la cadcam@dintifrumosi.ro sau office@dentaloffice-cj.ro. Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor venite din partea clientilor si potentialilor clienti.

Expediem in toata tara, prin curierat rapid.
Despre Zirconiu
Modelare (CAD)
Frezare (CAM)
CONTACT
Pagina Principala
Aflat pe piata de mai bine de 2 ani, Centrul nostru de prelucrare CAD-CAM a creat pana acum pentru clientii sai foarte multe lucrari din zirconiu, cu grade de complexitate variate. Clientii nostri se afla in general in orasele mari precum Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara si includ atat laboratoare dentare cat si cabinete stomatologice.
Pionieri in Romania pe ramura prelucrarii CAD-CAM, ne mandrim prin faptul ca de-a lungul timpului am invatat din greseli si ne-am perfectionat permanent.
CONTACT US ON
YAHOO MESSENGER!
STATS | Recent seach tags include : ceramica pe zirconiu, oxid de zirconiu, dinti portelan, frezare modelare zirconiu, estetica dentara, coroane zirconiu, punti zirconiu, zirconiul in stomatologie, implante pe zirconiu