"albirea dintilor", dinti albi, albirea dintilor in cabinet, albirea dintilor acasa, intrebari albire dinti, tratament albire dinti
_______________________________________
Albirea dintilor utilizand tehnologie Beyond™ este un procedeu sigur si rapid. Majoritatea pacientilor (95%) se simt foarte bine in urma albirii dintilor in cabinet sau albirii dintilor acasa. Albirea dintilor cu accelerator (albirea dintilor cu laser) este un tratament de albire confortabil si foarte eficient. Solutia pentru albirea dintilor se afla in produsele Beyond Dental. Beyond  - albirea dintilor cu aparatura stomatologica Premium.
STATS | Recent seach tags include : albirea dintilor, albirea dintilor in cabinet, cabinete stomatologice care ofera albirea dintilor, dinti albi, cosmetica dentara, albirea dintilor acasa, metode de albire a dintilor, kit albire dinti
Noul Sistem Profesional pentru albirea dintilor Beyond™ Polus

Revolutia in albirea profesionala a dintilor incepe acum! Noul Accelerator Polus aduce tehnologia revolutionara de la Beyond™ pentru cabinete si clinici stomatologice premium intr-un aparat compact si deosebit de performant.
Fiecare profesionist dentar stie ca investiile in tehnologie si imagine sunt pasul catre un business de succes. Pentru toti proprietarii cabinetelor de lux de pe Glob, Beyond™ a creat un Sistem de albire care imbina tehnologiile performante de activare a gelului nostru cu facilitati de ultima generatie - totul pentru o utilizare facila si eficienta.
Noul Accelerator Beyond™ Polus dispune de caracteristici avansate care vor uimi deopotriva profesionistii dentari concurenti, precum si clientii dvs. care opteaza pentru albirea dintilor.
Ce are noul Beyond™ Polus in plus fata de orice lampa de albire produsa vreodata?

-Tehnologie halogen pentru unda ideala de albire si LightBridge™ pentru intensitate autoconfigurabila
-Computer integrat cu touchscreen pentru selectarea functiilor si reglarea timpilor de operare
-Optiuni de reglare a intensitatii luminii emise, pentru ajustarea in functie de sensibilitatea pacientului dvs
-Tehnologie de ridicare-coborare electronica a capului lampii (din computerul integrat sau din butoanele integrate in lampa)
-Brat radial care ofera posibilitatea rotirii cu 180/360 grade a capului Acceleratorului
-Telecomanda wireless pentru pacient - astfel medicul nu trebuie sa supravegheze albirea, fiind chemat in cazul unor eventuale probleme prin butonul de panica integrat
-Lampa de fotopolimerizare
Beyond™ inclusa in Accelerator, pentru confort maxim al medicului (poate fi utilizata si la alte tratamente)
SI GARANTAT, EMISII ULTRAVIOLETE 0, pentru siguranta deplina a pacientilor!
Vezi film de prezentare Beyond Polus!
Sunteti proprietarul unui cabinet de lux? Rasfatati-va pacientii cu Beyond Polus!