Tehnologia performanta, biocompatibila cu omul si natura
     De-a lungul timpului, am experimentat schimbari majore in toate domeniile stiintei si medicinei, am evoluat de la solutii primitive la cele mai performante tehnologii, lasand in urma, uitate, vechile bastioane. Ceea ce este astazi automobilul fata de atelaj sau iahtul fata de vechile corabii, este si Zirconiul fata de metalele folosite in tehnica dentara. Putem spune ca noile tehnologii de prelucrare pentru Zirconiu sunt noua revolutie a acestui domeniu, oferind calitate absoluta, fiabilitate si cel mai important...biocompatibilitate totala.
     Privind in urma, nu putem nega importanta metalului la dezvoltarea tehnicii dentare si am gresi negand ca are si acum in unele situatii o contributie decisiva; insa trebuie sa dam "Cezarului ce-i al Cezarului" - Zirconiul este astazi primadona simfoniei "Proteticii dentare". Calitatile sale sunt intrecute doar de cele a ceramicii de ultima generatie, am putea spune ca este top modelul pe care il imbraca marii creatori de moda ai zilelor noastre. Este importanta maiestria croitorului dar fara calitatile suportului  frumusetea hainei nu face mare lucru. Oricum nu in timp.
     In ultima mie de ani este pentru prima data cind stiinta se apleaca in mod consistent asupra Cenusaresei medicinii -tehnica dentara- si nascoceste revelatia mileniului inlocuitorul metalului, a vesnicului suport pentru portelan, compozit, acrilat sau tot ce a purtat omul in gura pina acum. Marii monstri ai domeniului, Ivoclar, Vita, Noritake si multi altii s-au zbatut pentru a scoate cele mai frumoase, complicate si avangardiste solutii fizionomice dar fara a fi capabile sa ofere un suport pe masura sofisticatei lor munci.
     Astazi, traim o noua era in care omul, pacientul, cauta cea mai buna solutie pentru sine si pentru cei din jurul sau. Calitatea si fiabilitatea devin must-have-uri, primand dupa lupte seculare in fata costurilor reduse, creatoare de compromisuri. Si totul intr-un scenariu dominat de intoarcea la natura, la biocompatibilitatea absoluta dintre elementele sale.
Despre Zirconiu
Modelare (CAD)
Frezare (CAM)
CONTACT
Pagina Principala
CONTACT US ON
YAHOO MESSENGER!
STATS | Recent seach tags include : ceramica pe zirconiu, oxid de zirconiu, dinti portelan, frezare modelare zirconiu, estetica dentara, coroane zirconiu, punti zirconiu, zirconiul in stomatologie, implante pe zirconiu