"albirea dintilor", dinti albi, albirea dintilor in cabinet, albirea dintilor acasa, intrebari albire dinti, tratament albire dinti
Ce inseamna Sistemul Profesional de albire de la BEYOND™?

Inainte de orice, Sistemul BEYOND™ inseamna calitate. Este imbinarea perfecta intre timp redus, rezultate maxime si siguranta totala. Nicaieri in lume nu veti gasi un sistem mai bine pus la punct si mai eficient decat Sistemul BEYOND™ - 15000 de medici stomatologi, partenerii nostri din lume, va pot confirma acest lucru.
In ziua de astazi, nimeni nu dispune de timp si rabdare suficienta  - toata lumea isi doreste rezultatele cele mai bune, intr-un timp cat mai scurt, la un cost cat mai corect. Astfel, profesionistii dentari sunt obligati de circumstante si de nevoia de a ramane performant in a se indrepta catre calitate si viteza. Importanta succesului fiecarei lucrari stomatologice este esentiala pentru a fi si a ramane cel mai apreciat. Atunci cand rasfoiti o revista din domeniul stomatologic, cand navigati pe Internet sau cand pur si simplu cautati o solutie pentru tratamentul de estetica dentara perfecta, opriti-va asupra Sistemului Profesional de albire de la BEYOND™ - tot ceea ce ati cautat vreodata pentru confort, siguranta, viteza si rezultate absolute vine acum de la un singur producator. Uitati stress-ul, alergatura si telefoanele date la diversi vanzatori in cautarea celei mai bune solutii de cosmetica dentara. Tratamentul de albire BEYOND™ va aduce astazi satisfactia garantata a pacientului, in numai 30 de minute!

Durata incredibil de redusa a Tratamentului de albire BEYOND™!*

Orice profesionist dentar va aprecia Sistemul nostru, odata vazand cum functioneaza. Fara gutiere, fara saptamani de stress, fara probleme post-tratament. Acceleratorul de albire BEYOND™ - puternicul nostru produs premium - in combinatie cu gelurile BEYOND™ de generatie noua care protejeaza pacientul de sensibilitate, dau cele mai bune rezultate de pe piata. Pana la 12 nuante (pe cheia VITA) obtinute in numai 30 de minute de tratament in cabinet! DA, ati citit bine: un tratament complet de albire marca BEYOND™ inseamna doar 30 de minute din timpul dvs. si al pacientului dvs. Totul intr-o singura zi, fiind 3 sedinte consecutive a cate 10 minute.
Pregatirea pacientului se poate face de catre orice asistenta din cabinetul dvs. intr-un timp atat de mic incat nu va v-a veni sa credeti: maxim 5 minute! Iar dupa tratamentul nostru profesional de albire, in cateva minute pacientul poate parasi cabinetul.

Siguranta absoluta pentru pacientii dvs!*

Temerile unor profesionisti dentari cuprind intrebari precum "Va fi smaltul afectat?", "Va mai putea consuma pacientul rece/cald/colorat?" sau chiar "Se vor innegri dintii dupa cateva luni?" Din vasta noastra experienta, aceste temeri sunt absolut nefondate. Pacienti care si-au albit dintii cu Sistemul nostru profesional acum multi ani sunt in continuare bine, consuma tot ceea ce doresc, iar dintii lor inca nu au revenit la nuanta initiala si nici nu vor reveni vreodata.
In urma Tratamentul de albire BEYOND™, doar un procent deosebit de mic al pacientilor va experimenta sensibilitate dentara; dar avem o solutie eficienta pentru dansii: kiturile noastre profesionale vin cu fluor inclus. In urma fluorizarii, veti multumi si pacientii cu dinti mai sensibili.
Ca o regula de baza, 24 de ore dupa albirea cu Sistemul Profesional de albire BEYOND™, pacientilor li se recomanda sa respecte cu strictete cateva reguli de baza: sa evite produsele bazate pe tutun si cafea, produsele prea rece si prea calde, bauturile acidulate si mancarurile colorate. Asta deoarece gelul nostru special lucreaza in continuare pentru albirea dintilor.

Mentenanta post-albire? Bineinteles.

Si evident, marca BEYOND™. Pastele noastre de dinti premium BEYOND™ Pearlwhite includ Calprox, un agent activ bazat pe calciu care intareste dintii si ii protejeaza impotriva petelor datorate consumului de alimente si bauturi colorate. Pentru pacientii sensibili, exista si o varianta cu fluor inclus. Spalarea dintilor trebuie sa fie una regulata, de 3 ori pe zi si preferabil in urma meselor. Un profesionist dentar cunoaste evident recomandarile care trebuie facute pacientilor.
Va oferim de asemenea si Ata dentara BEYOND™ Xspand cu invelis de xylitol pentru mentinerea curateniei si igienei orale. Desigur, o dantura alba isi gaseste valoarea alaturi de o cavitate bucala curata.

*Toate caracteristicile de mai sus se aplica si la Acceleratorul Beyond Command pentru albirea dintilor in cabinet
_______________________________________
Albirea dintilor utilizand tehnologie Beyond™ este un procedeu sigur si rapid. Majoritatea pacientilor (95%) se simt foarte bine in urma albirii dintilor in cabinet sau albirii dintilor acasa. Albirea dintilor cu accelerator (albirea dintilor cu laser) este un tratament de albire confortabil si foarte eficient. Solutia pentru albirea dintilor se afla in produsele Beyond Dental. Beyond  - albirea dintilor cu aparatura stomatologica Premium.
STATS | Recent seach tags include : albirea dintilor, albirea dintilor in cabinet, cabinete stomatologice care ofera albirea dintilor, dinti albi, cosmetica dentara, albirea dintilor acasa, meode de albire a dintilor, kit albire dinti