"albirea dintilor", dinti albi, albirea dintilor in cabinet, albirea dintilor acasa, intrebari albire dinti, tratament albire dinti
Ce este noul Sistem Profesional de albire BEYOND™COMMAND, lansat in luna Martie 2009?Noul sistem de albire Beyond™ COMMAND inseamna obtinerea acelorasi rezultate extraordinare la albirea dintilor ca si cu Sistemul de albire Beyond™ clasic, insa aduce un nou concept:
cel de fidelizare al cabinetului care il utilizeaza. Pentru ca intelegem conditiile dificile din Romania, va oferim acum un nou Accelerator de albire Beyond™ la un pret accesibil si care poseda aceleasi tehnologii si calitati remarcabile ca si fratele sau mai mare.

In sfarsit, aveti posibilitatea de a achizitiona un echipament pentru albirea dintilor din categoria Premium, fara a face concesii financiare! Beyond™ COMMAND inseamna un pret extraordinar de bun pentru Acceleratorul nostru de albire, dar mentinand siguranta, rezultatele si profesionalismul cunoscut de la Sistemul Profesional de albire Beyond™ clasic.

Tot ceea ce ati aflat pana acum despre Acceleratorul Profesional pentru albirea dintilor Beyond™ se aplica si la noul Beyond™ COMMAND - mai putin pretul, care va fi unul accesibil tuturor cabinetelor stomatologice care isi doresc un aparat de albire Premium in dotare. E timpul sa oferiti si dvs. tratamente eficiente si sigure pentru albirea dintilor!

In continuare net superior oricaror sisteme de albire cu LED-uri sau cu plasma, Acceleratorul Beyond™ COMMAND ofera siguranta totala a pacientilor dvs. prin tratamente de albire a dintilor rapide si eficiente: asa cum poate ati aflat, o sedinta completa de albire a dintilor inseamna numai 30 de minute, iar rezultatele excelente tin foarte mult!

Noul Sistem pentru albirea dintilor Beyond™ COMMAND aduce cu sine managementul eficient al costurilor, fiind o investitie sigura si mereu de actualitate - cabinetul dvs. va lucra mereu in profit cu un astfel de aparat eficient! Fiti si dvs. printre clientii Beyond™ - cei mai multumiti profesionisti dentari din lume! Oferiti pacientilor dvs. cele mai bune solutii pentru albirea dintilor, timpi record de operare pentru o sedinta completa si rezultate remarcabile si durabile in timp. Aduceti un motiv de bucurie pacientilor dvs. fumatori si consumatori de cafea - acum exista o solutie perfecta pentru ei! Si toate acestea, la un cost redus pentru cabinetul dvs!

Beyond™ COMMAND inseamna calitate, timp redus al tratamentului si siguranta deplina pentru pacientii dvs! Contactati-ne chiar acum pentru a afla detalii despre noul Sistem Beyond™ COMMAND pentru albirea profesionala a dintilor si veti afla cum se pot imbina perfect costurile reduse cu rezultatele excelente!

Produsul nostru superior calitativ si cost-effective Beyond™ COMMAND este disponibil pentru comenzi si online pe www.shop-one.ro. Daca alegeti sa achizitionati varianta cu Kit complet pentru 5 pacienti + fluor, beneficiati de un pret redus fata de achizitia individuala a celor 2 produse. Alaturati-va chiar astazi celor 15000 de cabinete care folosesc tehnologia avansata de la Beyond™!
Obtineti toate informatiile de care aveti nevoie scriindu-ne la beyond@dintifrumosi.ro.
_______________________________________
Albirea dintilor utilizand tehnologie Beyond™ este un procedeu sigur si rapid. Majoritatea pacientilor (95%) se simt foarte bine in urma albirii dintilor in cabinet sau albirii dintilor acasa. Albirea dintilor cu accelerator (albirea dintilor cu laser) este un tratament de albire confortabil si foarte eficient. Solutia pentru albirea dintilor se afla in produsele Beyond Dental. Beyond  - albirea dintilor cu aparatura stomatologica Premium.
STATS | Recent seach tags include : albirea dintilor, albirea dintilor in cabinet, cabinete stomatologice care ofera albirea dintilor, dinti albi, cosmetica dentara, albirea dintilor acasa, metode de albire a dintilor, kit albire dinti